Szeretnénk bemutatni néhány tippet arra vonatkozólag, hogy milyen látványosságok

találhatók a Mistrík víkendház közvetlen közelében.

PARK SNOW Donovaly

Élvezze a nagyszerű síelést a gyönyörű Donovaly lejtőin. Kellemes szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Élvezze a gyönyörű kilátást az Alacsony Tátra hegyeire.

www.parksnow.sk

Habakuky

A Dobšinský író mesés világát Donovalyn, három házikó képezi, amely a népi-fantáziavilág stílusában lett megalkotva, és a látogatók számára megelevenítik a szlovák népmesék hangulatát. A népmesék hősei, felejthetetlen élményt biztosítanak az egész család számára.

www.habakuky.eu

GOTHAL – VÍZI VILÁG ÉS WELLNESS

Stílusos vízi világ, amely tökéletes kikapcsolódást és szórakozást nyújt. Úszómedence, relaxációs medence, gyermekmedence csúszdával, egyedi környezetben, szaunával és masszázzsal, amelyet csak ajánlani tudunk.

www.gothal.sk

Donovalkovo

Donovalkovo a gyerekek fővárosa.
Érdekes környezet – gyerekházak, kis városka, gyerek KRESZ pálya és biztosan elvarázsolja Önöket a minifarm, amely olyan állatkákkal van teli, amelyeket csak úgy nem láthatnak a réten. A gyerekek szórakozására itt teljes körűen biztosított.

www.donovalkovo.sk

Patty Ski Donovaly

Síiskola a legkisebbek számára, amely közvetlenül két sípálya – Nová Hoľa és Záhradište között található. A 12 500 m2 alapterületének és felszereltségének köszönhetően, az egyik legjobb gyermekparknak minősül, nem csak Szlovákián belül, hanem Európán belül is.

www.lyziarskaskola.sk

Justfly

Fedezze fel a madártávlat, szél és csend világát, és váljon a gyönyörű szlovák környezet részévé. Küzdje le félelmeit az adrenalin, izgalom és öröm segítségével.

www.justfly.sk

BRANKOV-VÍZESÉS

Kiránduljon az Alacsony-Tátra legmagasabb vízeséséhez, egy kellemes, sőt romantikus sétával, eljuthat a Kurucké skaly-ig, amelyről ez a vízesés zúdul le. A magassága 55 m és Nemzeti természeti szépségnek minősül.